Thaise massagesalon Waalre (omgeving Eindhoven)   •   Plan direct uw afspraak: 06 - 29 38 39 62

Thaise Massages Eindhoven


Thaise massage
De traditionele Thaise massage is meer dan alleen een ontspanningsmassage. De traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden van de wereld. Thaise massage is goed voor het losmaken van gewrichten, spierspanning te verlichten en blokkades los te maken. Het zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Daarnaast bestrijdt het stress en verminderd depressieve gevoelens. De Thaise massage is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van vele afwisselende rek- en strekoefeningen. Daarnaast wordt er zachte druk op reflexpunten uitgeoefend. Daarbij worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet met het doel om lichaam en geest te harmoniseren.

Thaise oliemassage / ontspanningsmassage
Thaise oliemassage is een massage waarbij uw lichaam zacht wordt gemasseerd met olie. De massage lijkt op de traditionele thaise massage echter wordt het knijpen en drukken vervangen door door het wrijven van het lichaam met olie waardoor het lichaam zacht en soepel wordt. Door het gebruik van olie voelt de massage ontspannen aan. Met de oliemassage zullen de blokkades weggemasseerd worden waardoor lichaam en geest beter gaan functioneren. Een regelmatige oliemassage heeft voor veel mensen een goede invloed op de algemene gezondheid.

Voetmassage
Thaise voetmassage heeft als doel het stimuleren van de reflexpunten op de voeten en heeft een rustgevende, therapeutische werking. Een van de voornaamste doelen van een thaise voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.

pratjan-thai-massage-3-309.jpgpratjan-thai-massage-1-309.jpgpratjan-thai-massage-2-309.jpgpratjan-thai-massage-4-309.jpg